Veel gestelde vragen

Geen vraag is ons te gek .....
Is het veilig om een tatoeage te krijgen?

Ja, een tatoeages laten plaatsen is veilig, zolang elke kunstenaar en de hele studio zich strikt houdt aan de voorzorgsmaatregelen  en regels welke samengesteld zijn door het GGD. Je kunt er zeker van zijn dat onze studio vereist dat elke artiest de veiligheid van de klant als eerste en belangrijkste prioriteit beschouwt. We hebben het hoogst mogelijke sterilisatieniveau en houden ons aan alle lokale gezondheidscodes en wetten.

Doet het pijn?

Ja, het doet pijn. Maar er zijn veel mensen die rondlopen met tatoeages dus het is niet ondraaglijk. Iedereen reageerd ook anders op de pijn. Het is geheel afhankelijk van het persoon en welk gebied getatoeëerd wordt . Sommige mensen vinden het zelfs leuk!

Kunnen jullie mijn eigen ontwerp tatoeëren?

Ja dat mag. De tatoeage zal permanent geplaatst, dus we willen er zeker van zijn dat je helemaal gelukkig bent. Neem alles mee waarvan je denkt dat het kan helpen precies datgene vast te leggen waarnaar je op zoek bent in je tatoeage. We hebben ook tal van naslagwerken beschikbaar voor ideeën. Of je nu precies weet wat je wilt of geen idee hebt, we zullen altijd met je samenwerken om een kunstwerk op maat te ontwerpen waar je dol op zult zijn.

Wat kost een tattoo plaatsen?

Dat hangt af van de grootte van de tatoeage en het detail.  Je krijgt van ons altijd een prijsopgave van hetgeen je met onze artiest besproken hebt. Hierdoor heb je achteraf geen verborgen kosten waar je alsnog van schrikt.

Waarom vragen jullie een aanbetaling?

Het is ons beleid om een ​​aanbetaling te vragen bij het boeken van een afspraak. Dit kan middels een bankoverschrijving of contant. De hoogte van de aanbetaling wordt bepaald door de individuele artiest. De aanbetaling wordt in mindering gebracht van de uiteindelijke prijs van je tatoeage. De artiesten plannen en boeken hun afspraken zorgvuldig op basis van tijdsblokken. Als je niet komt opdagen voor jeafspraak dan heeft de artiest niet voldoende tijd om je tatoeage te plaatsen, en komen andere afspraken in gevaar. Deposito's dienen als een gebaar van goede trouw om je afspraak na te komen en om de artiest te compenseren als je de afspraaktijd niet haalt. Deposito's worden NOOIT terugbetaald. Als er minder dan 24 uur kennisgeving wordt gegeven voor een annulering, verlies je de aanbetaling en moet je een nieuwe aanbetaling doen. Als je de afspraak meer dan 24 uur van tevoren annuleert, kun je de aanbetaling toepassen op een opnieuw geplande afspraak. We zullen onder geen enkele omstandigheid een aanbetaling terugbetalen. Het spijt ons als dit beleid enig ongemak veroorzaakt, maar is helaas noodzakelijk om de belangen van onze artiesten te beschermen.

Zijn er vereisten om getatoeëerd te worden?

Je moet 18 jaar of ouder zijn voor een tatoeage vanwege lokale wetten en gezondheidsvoorschriften. Ben je 16 jaar dan mag je ook een tatoeage laten plaatsen wanneer je toestemming hebt van je ouders. We zijn streng in onze vereisten om de juiste leeftijd te garanderen en dat geldige wettelijke toestemming van de ouders wordt gegeven, dus neem vooraf contact op met de studio om erachter te komen wat je precies moet meenemen naar uw afspraak.

Ik heb een tatoeage die heel erg slecht is, kan deze worden hersteld?

Onze artiesten kunnen de meeste tatoeages bedekken of herstellen, zelfs heel slechte, zodat je nooit zou weten dat ze er waren. We zijn echter altijd eerlijk. Als we denken dat het niet met succes kan worden hersteld of bedekt, laten we je weten en werken we met je samen aan de opties die je hebt, zodat je uiteindelijk toch gelukkig zult zijn met je tatoeage.

Like what you see so far ?

Stuur mij meer informatie

13 + 6 =