Tattoo shop met Méér dan 10 jaar ervaring!

Polynesian/
māori tattoo laten zetten?

Ontdek de betoverende wereld van Polynesian/Māori tatoeages bij Tattoo Ess. Dé gerenommeerde tattoo shop in Schiedam met meer dan 10 jaar ervaring in de kunst van het tatoeëren. Duik in de rijke Māori cultuur en tradities van de Polynesian eilanden met deze intrigerende vorm van lichaamsversiering die zijn oorsprong vindt in het hart van de Stille Oceaan.

 

Ook wel Tatau tattoo’s genoemd

Polynesian tatoeages, ook wel bekend als Tatau, zijn een eeuwenoude vorm van body art afkomstig van de inheemse volkeren van Polynesië. Deze tatoeages staan bekend om hun gedurfde en geometrische ontwerpen die het verhaal vertellen van de drager en zijn of haar levensreis. Elk symbool en patroon heeft een diepe betekenis die vaak is geworteld in de Polynesian cultuur en mythologie.

De verschillende Polynesian stijlen

Bij Tattoo Ess bieden we verschillende stijlen van Polynesian tatoeages aan, elk met zijn eigen unieke kenmerken en betekenis. Een veelvoorkomende sub-stijl is de Maori-tatoeage, geïnspireerd door de inheemse Maori-cultuur van Nieuw-Zeeland. Maori-tatoeages worden gekenmerkt door gedetailleerde spiralen, geometrische vormen en symbolische representaties van voorouderlijke lijnen, spiritualiteit en bescherming.

Een andere prominente sub-stijl is de Samoaanse tatoeage, ook wel Pe’a genoemd. Deze tatoeages beslaan vaak grote delen van het lichaam en worden gekenmerkt door geometrische patronen die kracht, moed en sociale status symboliseren. Ze zijn een blijvend eerbetoon aan de tradities en erfenis van de Samoaanse cultuur.

Een geschiedenis van duizenden jaren

De oorsprong van Polynesian en Māori tatoeages gaan terug tot duizenden jaren geleden, toen tatoeages werden gezien als een heilig ritueel en een teken van persoonlijke en spirituele verbinding met de natuurlijke wereld. De kunst van het tatoeëren werd van generatie op generatie doorgegeven en diende als een manier om identiteit, sociale status en persoonlijke verhalen te communiceren.

We werken nauw samen met onze klanten om unieke en persoonlijke ontwerpen te creëren die de Polynesian tradities eren en tegelijkertijd aansluiten bij de moderne interpretaties. Elke tatoeage wordt met de grootste zorg en vakmanschap gezet, waarbij we streven naar perfectie in elk detail.

Breng een bezoek aan onze studio!

Kom naar onze gastvrije studio in Schiedam, waar je wordt ontvangen in een warme en professionele omgeving. Onze bekwame artiesten begeleiden je door het hele proces, van het eerste consult tot het zetten van de tatoeage.

Ontdek de fascinerende wereld van Polynesian/Māori tatoeages bij Tattoo Ess. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen en laat onze ervaren artiesten jouw visie tot leven brengen met een prachtige en betekenisvolle tatoeage. Vertrouw op ons om een meesterwerk op jouw huid te creëren dat jouw individualiteit weerspiegelt en een blijvende indruk achterlaat.

all tattoo styles

Esra

Zoals iedereen ben ik ook ooit klein begonnen. Maar nu met 10+ jaar ervaring in de tattoobranche en als eigenaresse van Tattoo Ess, kijk ik met trots op het werk wat wij als team leveren. Niet alleen vind ik kwaliteit erg belangrijk maar ook de gehele ervaring er omheen. Een warm ontvangst en thuisgevoel zowel voor de klant als artiest.