ALLE TATTOO STIJLEN​

Als je op zoek bent naar een tatoeage die echt jouw stijl weerspiegelt, dan ben je hier aan het juiste adres! Bij Tattoo Ess in Schiedam bieden we een breed scala tattoo stijlen aan. Onze ervaren en getalenteerde tattoo-artiesten zijn gespecialiseerd in het creëren van unieke ontwerpen die uw visie perfect zullen weergeven.

Meer over de tattoo stijlen

Maori-tatoeages, ook wel Ta Moko genoemd, zijn traditionele tatoeages van de inheemse bevolking van Nieuw-Zeeland. Deze tatoeages hebben ingewikkelde patronen en ontwerpen die een diepe culturele en spirituele betekenis hebben.

Kleine tatoeages zijn perfect voor degenen die een subtiel en minimalistisch ontwerp willen. Ze kunnen bijna overal op het lichaam worden geplaatst en zijn een geweldige manier om je persoonlijkheid en individualiteit uit te drukken.

Tribale tatoeages zijn geïnspireerd op oude tribale culturen van over de hele wereld en hebben vaak gedurfde en geometrische ontwerpen. Deze tatoeages zijn een unieke manier om je kracht te tonen! 

Mandala-tatoeages hebben ingewikkelde cirkelvormige ontwerpen die zijn geïnspireerd op de oude Indiase traditie van mandala’s. Deze tatoeages zijn vaak symmetrisch en vertegenwoordigen balans, harmonie en spirituele groei.

Fine line tattoos hebben delicate en ingewikkelde ontwerpen die zijn gemaakt met fijne lijnen en schaduwen. Deze tatoeages zijn perfect voor diegenen die een subtieler en delicaat ontwerp willen.

Polynesische tatoeages hebben traditionele patronen en ontwerpen van de inheemse bevolking van Polynesië. Deze tatoeages hebben vaak gedurfde en abstracte ontwerpen die een diepe culturele betekenis hebben.

Geometrische tatoeages hebben gedurfde en ingewikkelde ontwerpen die zijn gemaakt met behulp van geometrische vormen en patronen. Deze tatoeages zijn perfect voor degenen die een modern en abstract ontwerp willen.

Minimalistische tatoeages hebben eenvoudige en strakke ontwerpen die vaak met een enkele lijn worden gemaakt. Deze tatoeages zijn een geweldige manier om je persoonlijkheid op een subtiele en minimalistische manier uit te drukken.

Blackwork tatoeages hebben gedurfde en grafische ontwerpen die zijn gemaakt met zwarte inkt. Deze tatoeages zijn perfect voor diegenen die een meer dramatisch en krachtig ontwerp willen.

Dotwork tatoeages hebben ingewikkelde ontwerpen die zijn gemaakt met stippen in plaats van lijnen. Deze tatoeages zijn vaak zeer gedetailleerd en zijn een geweldige manier om je creativiteit en individualiteit te laten zien.

Realisme tatoeages bevatten levensechte afbeeldingen en ontwerpen die zijn gemaakt met schaduw en kleur. Deze tatoeages zijn een geweldige manier om je liefde voor de natuur, dieren of mensen te laten zien.

Floral/Botanical tatoeages hebben prachtige en ingewikkelde ontwerpen die zijn geïnspireerd door de natuur. Deze tatoeages bevatten vaak bloemen, planten en andere natuurlijke elementen en zijn een geweldige manier om je liefde voor het buitenleven te uiten.

all tattoo styles

Esra

Zoals iedereen ben ik ook ooit klein begonnen. Maar nu met 10+ jaar ervaring in de tattoobranche en als eigenaresse van Tattoo Ess, kijk ik met trots op het werk wat wij als team leveren. Niet alleen vind ik kwaliteit erg belangrijk maar ook de gehele ervaring er omheen. Een warm ontvangst en thuisgevoel zowel voor de klant als artiest.